logo.png
      
Početna Naša deca JOŠ JEDAN OSVRT NA INDIGO I KRISTALE ...
JOŠ JEDAN OSVRT NA INDIGO I KRISTALE ... PDF Štampa El. pošta

 


 

Ono što prvo želimo reći da je Indigo/Kristalni fenomen novi korak u našoj evoluciji, kao ljudske rase. Mi svi, na neki način postajemo Indigo i Kristalni. Oni su ovde da nam pokažu put, te tako informacija može opšte biti lakše prihvaćena dok prolazimo kroz tranziciju novog stupnja našeg razvoja i evolucije.

Indigo Deca se na Zemlji pojavljuju poslednjih 100 godina. Prvi Indigoi su bili pioniri i pokazivači. Nakon II Svetskog rata, značajan broj se pojavio i to su Indigo odrasli današnjeg vremena. Nakon toga 70-tih i 80-tih je veliki talas "Indigoa" rodjen i sada imamo čitavu generaciju koja je sad u svojim kasnim dvadesetim, odnosno ranim tridesetim godinama života i njima tek predstoji da zauzmu svoje vodeće položaje u svetu. Do 2000. godine oni su nastavili da se radjaju, sa sve većim sposobnostima i stepenima tehnološke i kreativne sofistikacije.

 

 15.jpg

 

Kristalna Deca su počela da se pojavljuju oko 2000-te godine, a neka od njih i malo ranije. Oni su veoma moćna deca i njihova glavna svrha je da nas povedu putem naše evolucije, otkrivajući našu moć i božanstvenost. Oni funkcionišu više kao grupna svesnost nego kao individualci. Oni funkcionisu u tzv. Svesti Jedinstva. Oni su moćna snaga za Ljubav i Mir na Zemlji.

Indigo i Kristalni Odrasli sastavljeni su od dve gruoe. Prvi su oni koji su rodjeni kao Indigo i trenutno prelaze u Kristal. Ovo znači da podležu spiritualnim i fizičkim promenama koje bude njihovu Krist(Hrist) ili Kristalnu svest i povezuju se sa Kristalnom decom kao deo evolucionog talasa promene. Drugoj grupi pripadaju oni koji nisu rodjeni sa ovim kvalitetima, ali trenutno prolaze kroz proces promene koja zahteva od njih rad na sebi ili potpuno predavanje duhovnoj stazi. Da, ovo znači da svako od nas može biti deo pojavljujuće grupe "Ljudskih Andjela".

Prvo što se primeti kod Kristalne Dece jesu njihove oči - velike, prodorne i mudrost iza njih. Njihove oči zaključaju i hipnotišu, dok shvataš da je duša potpuno ogoljena da bi je dete videlo. Možda ste primetili jedan poseban "soj" dece koja veoma brzo naseljavaju našu planetu. Oni su srećni, zanosni i umeju da oproste. Ova generacija Svetlosnih Radnika(onih koji rade sa Svetlošću) od 0 do 7godina, nisu kao bilo koja generacija do sad. I na mnogo načina oni su pokazatelji u kom pravcu čovečanstvo ide... i to je jedan dobar pravac!

Stariji (izmedju 7 do 33 godine), nazvani Indigo deca, dele neke sličnosti sa Kristalinima. Obe generacije su veoma osetljive i na neki način vidovite, imajući važne životne svrhe. Najveća razlika je u temperamentu. Indigo imaju ratnički duh i to zato što im je kolektivna svrha da unište stare sisteme koji nam više ne služe. Ovde su da bi preispitali vladajuće, edukativne i zakonske sisteme kojima nedostaje integritet. Da bi ovo uspeli oni moraju imati takvu narav i odlučnost.

Oni odrasli koji se odupiru promeni i kojima ovi sistemi odgovaraju mogu pogrešno razumeti "Indigoe". Oni su često pogrešno etiketirani psihijatriskim dijagnozama kao što su Manjak Pažnje (poremećaj pažnje) sa Poremećajem Hiperaktivnost(Hiperaktivn..a Deca) - ADHD ili Poremećaj Manjka Pažnje(direktan prevod)(ADD).
Tužno, ali kada su pod lekovima "Indigoi" gube svoju predivu senzitivnost, duhovne darove i svoju ratničku energiju...
Za razliku od njih Kristalini su blaženi i blagog temperamenta. Naravno i sa njima kadkad može biti burno, ali oni uglavnom lako oproste i s njima je lako funkcionisati. Indigo krče stazu i seku sve čemu nedostaje integritet, dok Kristalini prate očišćenu stazu i vode u jedan sigurni svet.

Nazivi "Indigo" i "Kristal" su data ovim generacijama zato što najtačnije opisuju boju njihovih aura (svetlosnu sliku elektromagnetnog polja tela). Indigo boja aure je boja šestog energetskog telesnog centra Tela(čakre Ajna/sanskritski/-čakra "Treće oko, koji se nalazi unutar glave u prostoru izmedju obrva. (* ovo je energetski centar svesnosti vezan za imaginaciju, inteligenciju, vizije - centar fizičkih moći i više intuicije, upliv više svesti, kanalisanje, veza sa višim sobom, telepatija, astralno putovanje i vidovitost. Energetske blokade ovog centra izazivaju sledeće fizičke manifestacije: tumor mozga, hemoralgiju, šlog, neurološke poremećaje, slepilo, gluvoću, potpuni poremećaji kičme, nemogućnost učenja, nervne napade, konfuzije, mentalne bolesti, epilepsiju, loš vid, psihičku izmorenost, nejasnost)
Kristalna Deca imaju svetlucave aure, sa mnogobrojnim bojama pastelnih nijansi.
(*mnogi od Vas osećaju skorašnje dizanje energije. Kao dah svežeg vazduha; energija se skoro resetovala. Mnogi od Vas osećaju neko oslobodjenje i bivaju spremniji da nastave svojim putem. Ovo je evolucionarni korak u integraciji kristalne energije. Naša evolucija nas menja u kristalnu formu. U stvari, sve ono sto zovemo prirodom i sve stvari na Zemlji je sad u procesu promene u kristalnu formu. Ako posmatramo isto možemo primetiti da toliko toga već ima prirodnu kristalnu formu. Mi smo u osnovi od ugljenika. Osnova atoma ugljenika je na "malom rastojanju" od atoma silikona koji je kristalni element. Čak i periodni sistem pokazuje malu razliku izmedju ova dva. Efekat Zemljinog pritiska i temperature čini prelazak ugljena u stanje dijamanta. Sa naše tačke gledišta svi se mi pretvaramo u predivne dijamante. Počastvovani smo da igramo i najmanju ulogu u ovom procesu.)

Indigo Deca mogu osetiti i najmanju neiskrenost, kao što pas oseti strah. Indigoi znaju kada ih neko laže, pokušava omalovažavati ili manipulisati. Njihov ratnički duh je za neke odrasle zastrašujuć. Kako je njihova svrha da nas uvedu u svet novih ispravnih vrednosti, često se ne mogu uklopiti u nefunkcionalne svakodnevnice kod kuće, u školi ili na poslu. Oni ne umeju da se odvežu od svojih emocija i da se pretvaraju kako je sve u redu... osim ako su pod lekovima ili sedatizovani.
Duhovni darovi Kristalne Dece takodje često nailaze na nerazumevanje. Posebno njihovo umeće telepatije, što često uzrokuje da dete progovori kasnije u životu. (* ukoliko roditelj odbija da poveruje u mogućnost postojanja telepatije u ovom slučaju tj. ima predrasudu po ovom pitanju, anatemiše dete, verujući ili strahujući da sa njim nešto nije u redu čini da se dotok energije (ljubavi) umanjuje i tim zaista oštećuje dete - ovim postupkom (ili bilo kojim drugim kojim se kroz strah ili predrasudu umanjuje ljubav ka detetu) kasnije u životu dete može imati kao krajnji rezultat manjak samopouzdanja, probleme sa svim što je povezano sa odnosima i ljubavlju – dopuštanje i davanje ljubavi.
Na fizičkom nivou manifestacije mogu biti:
-bolovi srca, srčani udar, visok krvni pritisak, negativnost, slabost/manjak energije, otežano disanje, tenzija, inzomnia, bes, paranoja, rak – osetljivost na dodir - AIDS/HIV, astma - alergije - emfizema, tuberkuloza – pušenje cigareta, rak pluća, upala pluća, kongestivno otkazivanje srca – bol u gornjim ledjima – bol u ramenima- rak dojki, problemi sa varenjem - gasovi – elergije na hranu - problemi sa jetrom- diabetes – kamen u žuči – grčevi mišića - spazam - depresija –problemi sa disanjem- artritis - gastrični ili duodenalni ulceri - intestinalni problemi - pankreatitis - hronični ili akuni gastritis - anoreksija - bulemia – disfunkcije jetre - hepatitis - adrenalne disfunkcije-oslabljen vid – kratkovidost – takodje tenzija sa koren čakrom – pogled na svet sa nesigurnošću i strahom.
dalekovidost – takodje tenzija sa čakrom grla – vidjenje sveta sa besom i krivicom.**preuzeto iz skripte energetski sistemi tela-K.Inaurum)

U svetu koji nam otvaraju "Indigoi" bićemo mnogo svesniji naših intuitivnih misli i osećaja. Manje ćemo brinuti o izrečenoj ili pisanoj reči. Komunikacija će biti mnogo brža, direktnija i mnogo iskrenija. Naše psihičke mogućnosti će se sve više uvećavati, kao i interes za paranormalnim, što pokazuje internet i mediji.

Kistalini komuniciraju najviše telepatski i uopšte nije za čudjenje što neki progovore tek sa 4 ili 5 godina. Iz iskustva sa roditeljima izgleda da ovo nije problem, jer se ipak sporazumevaju, kombinacijom telepatije i samosvojstvenim znakovnim jezikom, zvukovima(uključujući pevanje) kojim daju na znanje o potrebama.

Problem nastaje kada ova deca bivaju prosudjena od strane osoblja medicine ili obrazovanja kao deca sa poremećajem moći govorenja. Nije čudno što je veliki broj Kristalne Dece dijagnosticiran kao autističan (***autizam kod dece.).

Istina je da su Kristalna Deca drugačija, ali zašto ove karakteristike nazvati patološkim...iz straha? Ako ova deca uspešno komuniciraju kod kuće i roditelji se ne žale na problem? Kriterijum za dijagnozu autizma jeste da osoba živi u svom svetu i nema želju za komunikaciju sa drugima, ovo je jasno. Kristalna Deca čine potpuno suprotno i veoma su povezani, komunikativni, brižni i mazni za razliku od mnogih prethodnih generacija. Pokazuju neverovatan stepen dobrote i osećanja za svet. Kristalna deca spontano grle one kojima je to potrebno!

Ova deca su vredna poštovanja, a ne etiketa nefunkcionalnosti. Ako je ko nefunkcionalan onda su to sistemi koji se neprilagodjavaju evoluciji ljudske rase! Ako osramotimo ovu decu etiketama ili ih omamimo lekovima da bi ih potčinili, onda uništavamo božanski dar. Uništićemo civilizaciju pre nego što je i doživela mogućnost da nastane. Srećom postoje razna pozitivna rešenja i mogućnosti.
ZLATNE AURE, LJUDSKI ANDJELI I MULTIDIMENZIONALNA SVESNOST

Indgo i Kristalna Deca su sada poznata pod nazivom "zvezdana deca". Ovo je njihov naziv zato što se smatra da se ranije nisu inkarnirali (*rekla bih radije. rodjeni bez karme). Dolaze u ovom vremenu zbog "specijalnog zadataka" kao tim da pomognu Zemlji i njenim stanovnicima u njihovoj tranziciji i radjanju u višu dimenzionalnost nazvanu "Nova Zemlja".

I ako se pojavljuju kao normalna ljudska bića, oni imaju pristup širem opsegu ljudskih potencijala. Oni su više otvoreni onome što zaista jesu, i bliži priznavanju njihovog boženskog porekla i suštine.
Indigo deca su rodjena u Zraku Indigo Duša Inkarnacije i Evolucije. Ovo bi značilo da imaju pristup vidovitosti i lečenju. Oni takodje imaju pristup onome što bi mnogi nazvali Četvrtom i Petom Dimenzijom Svesti, dok većina ljudi ima pristup samo Trećoj i Četvrtoj. Indigoi su prirodno više osetljivi, inteligentniji i intuitivniji. Takodje su veoma kreativni, sa lakim pristupom i levoj i desnoj strani mozga, što ih čini nadarenim za umetnost, ali takodje talentovanim za tehnologiju i njeno istraživanje.
Kristalna Deca su većinom rodjeni u Zlatnom Zraku Inkarnacije i Evolucije. Rodjeni su za Šestu Dimenziju, sa potencijalom brzog otvaranja u Devetu Dimenziju pune Hrist(Krist) Svesti(*Svetlosti), a odatle do Trinaeste Dimenzije koja predstavlja Univerzalnu Svest.

Indigo i kristalna deca stigla su sa ključem višedimenzionalnosti.
Rodjena su u trodimenzionalnim telima, ali njihova svest je aktivna i u Četvrtoj Dimenziji sa umećem dizanja u Petu. Kada je prvi talas ove dece stigao, staza je bila otvorena za svakoga da se uzdigne na Četvrtu Dimenziju.

Sa ovim darovima i mogućnostima Kristalna biće su veoma moćna i kreativna. Mnogi od njih nose Zlatne i Skerletne Zrake što ih čini majstorima kreacije, posebno svetla i zvuka. Ovo se manifesuje kao umetnička i muzička kreativnost na Zemaljskom planu. Oni koji nose Indigo-Srebrni Zrak su nadareni kao "Majke" ili "Boginje" planete i nose žensku vibraciju lečenja i odgajanja. Oni sa Crveno-Zlatnog Zraka nose mušku vibraciju i često su vodje sa stanovišta akcije.

Buduće Kristalno dete će biti poznato kao "kristalana duga(rainbow)" . Ovo je potpuno razvijeno Trinaesto Dimenzionalno Univerzalno Ljudsko Biće, omogućeno da nosi i transmituje sve Zrake Inkarnacije unutar svog vibracionog polja. Već su rodjena ovakva bića na zemlji i ona će tek razviti svoj pun potencijal.

Uzbudjujuća interesantnost u vezi ovih evolucionarnih napredaka, za obične ljude, je to što Indigo i Kristalna bića donnose ove vibracije da bi ih delili sa drugima. Samim svojim prisustvom pomažu drugima da se pomere u ove nove vibracije i otvore ka svojim punim potencijalima, takodje. Dar Indigo -Kristala planeti je dar Evolucije i pristup punom potencijalu, za svako biće na planeti, ako ono bira tako.
Ttrenutno, mnogi ljudi puštaju ovaj pomeraj ili tranziciju unutar svojih polja aure i pomerili su se sa svojeg početnog Tro-Dimenzionalnog stanja svesti u Indigo ili Kristalno stanje, uz pomoć dece koja održavaju vibraciju. Ovi odrasli su sad u mogućnosti da održe Zlatni Zrak Evolucije svojim osmim čakrama, dok stvaraju matriks kreacije Nove Zemlje.
     

Izvor :http://blogs.myspace.com/KristInAurum
                                                                                                          

 Poslednje ažurirano utorak, 29 jun 2010 20:02
 

Posetioci

Brojač poseta

Danas239
Juče495
Ove nedelje3571
Ovog meseca14120
Ukupno1038618
Tvoja IP adresa je:54.82.103.134
top